CIÈNCIA ALS MERCATS…TOT L’ANY
L’ACCC ha participat en l’organització de l’activitat “Ciència a la cuina: quatre normes per garantir la seguretat dels aliments als Mercats de Barcelona”.
Fins el novembre, cada dijous a les 11h, tindrà lloc una activitat a un dels mercats municipals de Barcelona, on es farà una demostració teòrico pràctica i interactiva que servirà per a transmetre les quatre normes bàsiques de la seguretat dels aliments:“netejar”, “separar”, “coure” i “refredar”, aprofitant l’ocasió per explicar els fonaments científics de cadascuna de les normes. També es preveu distribuir material gràfic (tríptic, posters, etc) i tècnic relacionat amb la seguretat alimentària als mercats durant la setmana en què tingui lloc l’actuació.
Organitzen: Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Centre d’Ensenyament de Nutrició i Dietètica, Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Agència de Salut Pública de Barcelona, Associació Catalana de Comunicació Científica.
En el marc de: Barcelona Ciència 2007
Enllaç a la programació de l’activitat: www.gencat.net/salut/acsa/Du12/html/ca/dir1311/doc13421.html

La Comissió de Biòlegs Docents del Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) amb el suport de l’Associació Catalana de Comunicació Científica convoca un concurs de fotografia dirigit als alumnes de secundària de Catalunya i els seus professors.