Passió per la ciència a Torí

L’Associació Català de Comunicació Científica va convidar dos socis, Pau Senra i Elisabetta Broglio, a assistir a la celebració del ESOF2010 (Euroscience Open Forum), que va tenir lloc entre el dos i el set de juliol a Torí (Italia). Una experiència molt interessant i enriquidora que han volgut compartir amb nosaltres a través d’aquest article.

 

ESOF és un esdeveniment jove – aquesta és la seva quarta edició – inspirat en la reunió anual de l’AAAS. Té dos grans objectius: per una banda, ser punt de trobada de investigadors europeus de tots els camps – superant l’aïllament per especialitzacions – i que prenguin l’associació Euroscience com a referent, i d’altra banda, aprofitar l’ocasió de la concentració de científics per fer arribar a la societat la ciència que es fa a Europa. Enguany, s’han reproduït a Torí els dos grans espais conceptuals, sota el lema Passion for science:

 

• Per als Científics: conferències i espai d’exposició de centres de recerca, institucions, empreses, fundacions i administració europea

• Per a Tot el públic: amb activitats en diferents llocs de la ciutat.

 

Una quantitat ingent de propostes i activitats que us hem resumit en La nostra ruta per l’ESOF. Finalment, per acabar, no deixis de fer una ullada a les Conclusions.

 

Per aprofundir en els diferents aspectes de l’ESOF2010 us recomanem veure el document Press Kit. I si encara vols més, has de visitar la nostra Galeria Fotogràfica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *