Beques per assistir al Congrés Falling Walls 2016, a Berlín

Beques per a periodistes per assistir a la Falling Walls Conference, que tindrà lloc a Berlín els dies  8 i 9 de novembre

La Falling Walls Foundation ofereix beques per a tots aquells periodistes que vulguin assistir a la Conferència sobre innovació científica i social, la Falling Walls Conference, que tindrà lloc a Berlín. En total, són 10 beques l’objectiu de les quals és que periodistes i bloggers, amb una experiència mínima de tres anys, puguin informar del seu coneixement en l’àmbit de les ciències.

El programa és molt divers i recull la situació de la recerca científica més puntera. La beca cobreix viatge, allotjament i el cost de la inscripció.  El termini per presentar la sol·licitud és fins el 31 de juliol. El termini per presentar la sol.licitud és 31 de juliol i la podeu sol·licitar a través d’aquest enllaç: http://www.falling-walls.com/fellowships/apply. (amb còpia a secretaria-tecnica@accc.cat) .

La Conferència Falling Walls es va convocar per primer cop amb motiu del 20è aniversari de la caiguda del mur de Berlín i des de llavors se celebra cada any el 9 de novembre. En un sol dia, 20 investigadors de disciplines ben diverses i procedents d’arreu del món, expliquen, en només 15 minuts, el què estan fent en aquests moments i amb què treballen. La majoria dels conferenciants són premis Nobel, però també hi ha artistes, caps d’Estat i de govern.

 

Nota: Els periodistes que no necessitin sol·licitar beca, poden demanar l’acreditació de premsa a: http://www.falling-walls.com/press/accreditation

 

Indiqueu les vostres dades personals (en anglès si escau)

Nom

Associació (ACCC)

Media Afiliation

E-mail

Mobile Phone

Passport Data (o dades de DNI, adreça i data de naixement

Indiqueu formació i dedicació professional i, a ser possible, indiqueu enllaços d’escrits vostres

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *