ASSOCIA’T

Fes-te soci/a de l’ACCC! from ACCC on Vimeo.

Associar-te a l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) té molts avantatges per a la teva trajectòria professional en el món de la comunicació científic/a. Suma’t a l’ACCC si:

T’apassiona la comunicació científica i t’interessa rebre’n formació de qualitat:

No saps a quines portes picar per impulsar els teus projectes o la teva carrera professional:

 • T’informem d’ofertes de feina vigents, incloent aquelles que no es fan públiques, sinó que es tramiten a través d’entitats especialitzades, com l’ACCC.
 • T’ajudem a emprendre projectes i activitats.
 • T’assessorem en tasques de comunicació científica i per a contactar amb altres membres del món de la comunicació científica en medi ambient, salut, ciència i tecnologia.

Ets una ment inquieta amb ganes de millorar el món de la comunicació científica:

 • Podràs assistir a la nostra l’Assemblea Anual General Ordinària amb veu i vot.
 • Et convidem a participar en els nostres projectes i grups de treball i a proposar-ne de nous. Actualment tenim els grups de treball de nanociència i de perspectiva de gènere en la ciència.

Vols tenir una visió internacional del món del periodisme científic i ampliar les teves fronteres:

 • Seràs membre de l’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA) i de la World Federation of Science Journalists (WFSJ) i tindràs accés als seus concursos, beques i ofertes de feina, a més de poder establir contacte amb periodistes científics de tot el món.
 • Gràcies a la WFSJ, tindràs accés gratuït a la Wiley Library amb l’usuari i contraseya que et proporcionem.

Et vols donar a conèixer en l’àmbit de la comunicació científica a Catalunya:

 • Afegirem el teu perfil professional al directori de socis/es del nostre web.
 • Podràs assistir als esdeveniments organitzats exclusivament per a la nostra associació.
 • Podràs publicar els posts que desitgis en el nostre web i en farem difusió a les nostres xarxes socials i en el nostre butlletí.

Vols acreditar-te professionalment:

 • Et proporcionarem un carnet per acreditar-te com a professional de l’àmbit.
 • Podràs accedir a esdeveniments reservats al món de la comunicació i periodisme.
 • Podràs accedir a museus i altres espais que ofereixen gratuïtat o descomptes en les seves entrades per a periodistes.

Tots aquests avantatges… per quant?

La quota de soci de l’ACCC és de 60 euros l’any (15 euros si ets estudiant i ens envies justificant de la teva matrícula). L’ACCC és una associació sense ànim de lucre i la teva quota es destina a l’atenció dels membres i a la gestió i organització de projectes de comunicació científica. Sumem entre totes les persones que impulsem la comunicació científica!

COM FER-SE SOCI/A

Per fer-te soci/a, necessitarem primer que emplenis les dades d’aquest formulari per coneixe’t una mica millor. Un cop ho hagis fet, a la propera reunió mensual de la Junta Directiva de l’ACCC validarem la teva sol·licitud i et demanarem algunes dades més en un segon formulari per formalitzar la teva alta. Si tens qualsevol dubte ens pots escriure a secretaria-tecnica@accc.cat.

Fer-se soci implica l’acceptació de la política de privacitat de l’ACCC, la suscripció al butlletí mensual “Els papers de l’ACCC” i l’entrada en el grup de gmail de socis de l’ACCC.