Avís legal

Titular de la web i de l’aplicació:

Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC)
CIF: G59844373
Adreça postal: C/Rambla de Catalunya 10, 1, 08007 Barcelona
Núm. de telèfon: (+34) 933171920
Correu electrònic: secretaria-tecnica@accc.cat

El lloc web és propietat de l’ACCC.

L’ús del lloc web està subjecte a les condicions d’ús següents. Li preguem que les llegeixi atentament. El fet d’accedir al web i utilitzar els materials que conté implica que vostè ha llegit i accepta, sense cap mena de reserva, aquestes condicions.

Condicions d’ús

El lloc web conté material preparat per l’ACCC amb finalitats únicament informatives. L’usuari ha de tenir en compte que és possible que aquest material no reflecteixi l’estat més recent de les qüestions analitzades. Així mateix, aquest material pot ésser modificat, desenvolupat o actualitzat sense notificació prèvia.

L’accés a aquest material no pretén constituir ni implica cap relació de confiança o professional entre l’ACCC i l’usuari de la web.

Els enllaços (o links) que conté el lloc web poden conduir l’usuari a altres llocs, pàgines web i/o aplicacions gestionats per tercers, sobre els quals l’ACCC no exerceix cap mena de control.

L’ACCC no respon ni del contingut ni de l’estat dels llocs, pàgines web i aplicacions en qüestió, i l’accés a aquests, a través del lloc web o de l’aplicació, tampoc no implica que l’ACCC en recomani o n’aprovi el contingut.

Limitació de responsabilitat

Qui utilitza la web ho fa sota la seva pròpia responsabilitat. L’ACCC no es fa responsable dels errors o omissions que pugui presentar el contingut d’aquestes o altres pàgines web a les quals es pugui accedir a través d’aquestes. L’ACCC tampoc podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de l’ús del web, ni per qualsevol actuació duta a terme sobre la base de la informació que s’hi facilita.

L’ACCC no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions al sistema informàtic, als documents electrònics o als fitxers de l’usuari del lloc web. Per tant, l’ACCC no respon dels danys i perjudicis que aquests elements poguessin causar a l’usuari o a tercers.

Actualitzat l’11 de febrer de 2020