“Tan complicat és menjar bé? (Del camp a la taula, l’alimentació en la societat actual)”
“Esmorzar de ciència”
Nova sessió dels Esmorzars de ciència al restaurant 7 Portes de Barcelona (Passeig d’Isabel II, 14). El vinent diumenge 24 de gener -a partir de les 9 del matí- hi tindrà lloc un esmorzar de forquilla acompanyant la tertúlia Tan complicat és menjar bé? (Del camp a la taula, l’alimentació en la societat actual), amb Abel Mariné, catedràtic emèrit del departament de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, Antoni Massanés, director general de la Fundació Alícia, i introducció de Claudi Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona i membre de la junta de l’ACCC. Moderarà l’acte el periodista Eduard Berraondo. La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’ACCC i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB.