Descompte pels socis de l’ACCC per la semifinal de FameLab

La semifinal del concurs FameLab se celebrarà a Barcelona el divendres 7 d’abril al teatre Poliorama.

Un any més torna FameLab a Barcelona, un concurs internacional de monòlegs científics creats amb l’objectiu de divulgar la ciència i donar a conèixer nous talents a través d’un format innovador. La semifinal tindrà lloc el divendres 7 d’abril al teatre Poliorama de Barcelona a les 22.30h, amb Silvia Abril com a presentadora.

Els socis de l’ACCC podran gaudir de descompte per les entrades. Els interessats envieu un correu a secretaria-tecnica@accc.cat abans del dia 27 de març. Tots aquells que vulguin comprar una entrada adicional poden fer-ho a: http://www.teatrepoliorama.com/ca/programacio/c/86_famelab–semifinal-2017.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *