La World Federation Science Journalist comparteix històries de comunicació científica

La World Federation Science Journalist (WFSJ)publica posts sobre la comunicació científica escrits pels seus socis.

La World Federation Science Journalist (WFSJ), de la qual l’ACCC en forma part, recull i publica articles curts, escrits per membres seus, relacionats amb l’actualitat del periodisme científic. Els posts han de ser en anglès i tenir entre 250 i 400 paraules.

La WFSJ dóna la benvinguda a les històries periodístiques i científiques en una àmplia gamma de temes: el canvi climàtic, la política científica, la llibertat d’informació, la protecció de les fonts, l’impacte de la tecnologia en la professió, etc.

Els articles es publicaran al blog de WFSJ en anglès i al web de l’ACCC en català, castellà i anglès. S’han de proveir els links a les fonts i a les pàgines web, una fotografia de l’autor i una altra per il·lustrar la història.

Els articles s’han d’enviar en anglès a info@wfsj.org i a secretaria-tecnica@accc.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *