Viatge de premsa a Baden-Württemberg per a periodistes científics

Periodistes científics de diversos països europeus tenen l’oportunitat única de formar part d’un viatge de premsa per Baden-Württemberg, Alemanya, del 27 al 30 de juny del 2017. El viatge està organitzat per Baden-Württemberg International i es focalitzarà en els nous desenvolupaments en bioeconomia a la zona.

Amb la població mundial en constant creixement i amb recursos naturals finits l’estudi de la bioconomia està guanyant importància arreu del món. L’estat de Baden-Württemberg, al sud-oest d’Alemanya, es caracteritza per dur a terme una recerca profunda en el camp. Per tal de donar a conèixer les seves iniciatives, Baden-Württemberg International convida vuit periodistes científics a un viatge de premsa del 27 al 30 de juny del 2017.

El programa del viatge inclou visites i trobades amb importants institucions de recerca, universitats, empreses i institucions polítiques de l’àrea de Baden-Württemberg. L’organització es fa càrrec dels costs del viatges d’anada i tornada a Baden-Württemberg, l’allotjament, els àpats i el transport local.

 

Els periodistes interessats podeu consultar les bases i enviar la sol·licitud fins al 14 d’abril a julia.hader@bw-i.de.

Per més informació podeu consultar la pàgina web de Baden-Württemberg International.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *