Una finestra a la ciència

L’ACCC i el CosmoCaixa col·laboren per oferir una sèrie de Live Talks a través d’Instagram i Facebook Live

Amb la col·laboració i co-coordinació de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, el CosmoCaixa ha compartit diàlegs en directe al seu canal d’Instagram Live durant l’abril que es perllongaran durant maig i juny a Facebook Live degut a la bona acollida que han tingut.

En aquestes píndoles divulgatives de 30-40 minuts, hem parlat de temes tant diversos com l’evolució, l’espai, la neurobiologia lligada a l’art, els còmics científics, l’il·lustració científica, pandèmies anteriors a l’actual i, per descomptat, altres qüestions relacionats amb el nou coronavirus. En totes elles, hem gaudit de ponents que són referents de diversos àmbits del coneixement científic del nostre país: el paleontòleg Eudald Carbonell, el físic Youtuber José Luis Crespo (Quantum Fracture), la neurobiòloga Mara Dierssen, l’escriptor Xavier Duran, la immunòloga Adelaida Sarukhan, l’astrofísic i divulgador Miquel Sureda o l’astrònom Guillem Anglada, entre molts d’altres.

En totes aquestes Live Talks, els assistents poden participar enviant les seves preguntes durant la tertúlia, la qual cosa les fa molt dinàmiques i permeten la interacció directa amb els ponents, tot convertint aquestes píndoles en converses fluïdes entre divulgadors i públic.

Cada setmana, dilluns, dimecres i divendres s’afegeixen noves propostes. Seguiu-les a #UnaVentanaALaCiencia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *