S’obren les inscripcions per a les Tertúlies de Literatura Científica i el Premi Llegim Ciència de la Universitat de Vic

La Unitat de Cultura Científica de la Universitat de Vic cel·lebrarà el curs 2020-2021 la 14a edició de les TLC-UVic i la 9a edició del PLC-UVic

Es tracta de dos projectes del Programa Ciència i Societat que tenen un elevat capital social, científic i humà pel foment de les vocacions científiques. Són propostes d’innovació docent dirigides a estudiants universitaris i preuniversitaris (d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Cicles Formatius, i altres), i també al públic general.

Les Tertúlies de Literatura Científica són un projecte on es proposa la lectura de llibres d’assaig, sobretot de caire científic. Conviden a l’autoria, els coneixen, escolten, interactuen amb ells/es i n’aprenen.

En el Premi Llegim Ciència, es proposa la lectura de novel·les científiques i els participants escriuen relats i es presenten en el certamen literari del PLC-UVic, on es lliuren guardons en una data concreta. És un treball transversal entre el professorat de ciències, d’humanitats, de tecnologia i la comunitat educativa. està dirigit a l’estudiantat de 3r i 4t d’ESO, amb el suport del seu professorat. En aquest projecte poden conèixer i interactuar amb els autors, resoldre dubtes i parlar dels personatges i del procés de creació de l’obra. D’altra banda, els escriptors tenen un testimoni de primera mà de la recepció de la novel·la per part dels lectors.

Per a participar en les activitats que més t’interessin inscriu-te aquí .

Podeu descarregar els materials:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *