Els temes més destacats del febrer a la llista de l’ACCC

Els correus que s’han rebut a la llista de l’ACCC durant el mes de febrer inclouen una gran varietat de temes.

El tema més comentat a la llista de correu de l’ACCC durant el mes de febrer ha sigut en resposta a una petició molt singular d’un dels llistaires: idees d’on treure orinals per explicar l’evolució de les tasses de wàter.  Alguns membres han col·laborat aportant diverses respostes i fonts d’informació, com per exemple consultar a un col·leccionista d’orinals o la Roca Gallery. El tema fins i tot ha donat lloc a comparar les diferències abismals entre les comoditats per defecar a diferents llocs del món, des de països on no tenen accés a sanitaris fins al Japó, on les tasses de wàter ofereixen un gran rang de possibilitats. Potser d’aquí poc els llistaires podran veure les seves aportacions reflectides al programa de televisió “Quèquicom”.

Els membres de la llista també han expressat el seu dol per la mort de Eugene Garfield als 91 anys, un dels fundadors de la bibliometria i la cienciometria. A més a més, han compartit articles i llibres en els quals s’expliquen els seus treballs i les seves aportacions. També s’ha anunciat a la llista la defunció de l’oceanògraf químic Antoni Ballester a l’edat de 96 anys i ha portat a expressar el condol a algun dels membres.

Durant el mes de febrer a la llista també hi ha hagut lloc per dubtes, peticions, presentacions i fins i tot alguna recomanació, com la pel·lícula «Figures ocultes», sobre tres dones negres que durant la Guerra Freda van ajudar a canviar la història de la NASA i han passat desapercebudes fins ara. En cas de voler subscriure-s’hi, cal seguir les següents instruccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *