Participa a un viatge amb les despeses cobertes per a conèixer centres de recerca a Alemanya

Els participants visitaran centres de Munic, Berlín, Bonn, Braunschweig, Leipzig i Heidelberg

L’European Union of Science Journalists Associations organitza un study trip per a periodistes científics que tindrà lloc del 18 al 23 de setembre a Alemanya per a conèixer els centres Helmholtz, una associació germana que agrupa centres de recerca especialitzats en salut, medi ambient i energia, entre altres. Els interessats en participar en aquest viatge d’estudis per a periodistes científics ho hauran de comunicar a secretaria-tecnica@accc.cat abans del 3 de juny. Aquesta oferta és només per a membres de l’ACCC. A continuació teniu més informació.

 

 

El study trip es desenvolupa amb les habituals condicions determinades per l’EUSJA. L’organització cobreix totes les despeses (viatges dins d’Alemanya, l’allotjament (5 nits) i els àpats), excepte el desplaçament fins Alemanya.

 

Per a llegir més informació, fes clic aquí.

 

Informació d’interès:

  • Viatge d’estudis per a conèixer centres de recerca a Munic, Berlín, Bonn, Braunschweig, Leipzig i Heidelberg.
  • Data: del 18 al 23 de setembre.
  • Els interessats ho hauran de comunicar a secretaria-tecnica@accc.cat
  • Data límit per a apuntar-se: 3 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *