Debat amb polítics i societat civil: “El repte de l’aigua a Catalunya”

El Grup d’Informació Ambiental (GIA) de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) us convida a la Jornada “El repte de l’aigua a Catalunya”, que l’ACCC coorganitza amb Ecologistes en Acció de Catalunya, Enginyeria Sense Fronteres i la Xarxa per una Nova Cultura de l’Aigua.

 

Data: Dijous 28 d’octubre 2010.
Hora: 18.00.
Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya 10, ppal, Barcelona).

El model de creixement demogràfic i territorial, els efectes del canvi climàtic, les dificultats per garantir l’abastament de la Regió Metropolitana de Barcelona i del litoral català, el Pla de Gestió de l’aigua de Catalunya, el compliment del bon estat ecològic de les masses d’aigua fixat per la Directiva Marc de l’Aigua, el compliment dels objectius ambientals, el model de gestió de l’aigua en alta i en baixa, el deute econòmic de l’Agència Catalana de l’Aigua… Un nombre de factors complexos que necessàriament hem de conjugar.

“El repte de l’aigua a Catalunya” necessita d’un bon ús dels espais de diàleg, deliberació i participació. Per això, l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), Ecologistes en Acció de Catalunya, Enginyeria Sense Fronteres i la Xarxa per una Nova Cultura de l’Aigua et convidem a la Jornada “El repte de l’Aigua a Catalunya”.

La Jornada serà moderada per Joaquim Elcacho, periodista del diari Avui-El Punt i expresident de l’ACCC, i hi participaran representants dels diferents partits polítics catalans.

Programa provisional 28 d’octubre:

18.00-19.00 Taula rodona i presentació dels moviments socials a càrrec de la Xarxa per una Nova Cultura de l’Aigua; de la Plataforma en Defensa de l’Ebre; de la Plataforma del Ter; del Compromís per Lleida.

19.00-20.00 Taula rodona amb la participació de representants dels partits polític amb representació parlamentària:

– Ramon Espadaler, diputat de CiU al Parlament de Catalunya.

– Quim Sangrà, president de la sectorial de Medi Ambient i Energia d’ERC (pendent de confirmació).

– Salvador Milà, diputat de ICV-EUiA al Parlament de Catalunya.

– Jordi Terrades, diputat del PSC al Parlament de Catalunya i Secretari de Medi Ambient del PSC.

– Un representant del Partit Popular de Catalunya (per confirmar).

– Un representant de Ciutadans – Partit de la Ciutadania (per confirmar).

20.00-20.30 Debat obert al públic.

Per confirmar la vostra assistència, ompliu el formulari a la següent adreça.

No us perdeu l’oportunitat de conèixer com els diferents grups parlamentaris abordaran el repte de la gestió de l’aigua a Catalunya de cara a les eleccions, i de sentir la veu de la societat civil.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *