Beques per assistir a la 10a Conferència Mundial de Periodistes Científics a San Francisco

La 10a Conferència Mundial de Periodistes Científics tindrà lloc a San Francisco del 26 al 30 d’Octubre del 2017.

Actualment, en un món sotmés a canvi constant, és essencial un periodisme científic d’excel·lència. Per això, del 26 al 30 d’octubre del 2017, es reuniran més de 1200 professionals d’aquest camp a la 10a Conferència Mundial de Periodisme Científic (10th World Conference of Science Journalists) a San Francisco, un dels ambients més rics en ciència i tecnologia del planeta. El programa inclou diverses activitats com tallers, conferències o formacions.

L’organització de la 10a Conferència Mundial de Periodistes Científics ofereix beques de viatge per professionals i estudiants que hi vulguin participar. La data límit per sol·licitar-les és el 15 de març.

Les beques cobreixen parcialment o totalment la tarifa aèria, l’allotjament durant la conferència, i transport local; el valor màxim es basarà en la localització i les circumstàncies de cada participant.

Per sol·licitar la beca s’ha d’escriure, editar o produir notícies científiques, ensenyar periodisme científic, o bé ser membre de la WFSJ (soci de l’ACCC).

Per més informació visiteu: wcsj2017.org/fellowships

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *