Taller d’il·lustració botànica a l’Aula Ambiental de la Sagrada Família, Barcelona

L’Aula Ambiental de la Sagrada Família, on es poden veure les obres de la 2a edició d’Il·lustraciència, va acollir un taller sobre il·lustració científica

Raül Toran (ACCC). Aquest equipament del Districte de l’Eixample va acollir un taller pràctic d’introducció a la il·lustració botànica destinat al públic general, amants del dibuix, que desitgin aprofundir en el seu coneixement teòric i pràctic. El taller, cofinanciat per l’Ajuntament de Barcelona, la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i el Ministeri d’Economia i Competitivitat, va proporcionar nocions bàsiques sobre el dibuix naturalista i com endinsar-se en el fascinant món de l’observació i la representació de la natura.

 

“Ajuntar en un mateix espai a amants o estudiosos de la natura i la ciència i per l’altra a gent aficionada al dibuix, i veure com s’han llençat a passar-ho bé dibuixant des del primer moment ha estat una gran experiència”, afirma Alfons López, de l’equip dinamitzador de l’Aula Ambiental.

 

 

Moment del taller. Font: Miquel Baidal

 

En aquesta formació, que va tenir lloc en dues sessions els passats 17 i el 19 de febrer, van participar una vintena de persones i va ser impartida per la il·lustradora Blanca Martí. El taller, organitzat per Il·lustraciència, es va centrar en la botànica. Es va comptar amb plantes naturals durant tot el taller i es va fer una sortida a la Plaça Gaudí, per realitzar part de l’activitat a l’aire lliure, prop de l’Aula Ambiental.

 

“Observar els arbres i les plantes in situ ha estat clau per poder entendre molts conceptes”, explicà Miquel Baidal Crespo, coordinador d’Il·lustraciència.

 

 

Un altre moment del taller, en la sortida a la Plaça Gaudí (foto: Miquel Baidal)

 

Els participants d’aquest taller, que va exhaurir totes les places, van poder inspirar-se també a les obres de l’exposició de la segona edició del premi Il·lustraciència, que s’acull a l’Aula Ambiental fins al 20 de març, on tindran lloc més activitats d’educació ambiental.

 

Per estar al dia de les accions i activitats d’I·lustraciència podeu visitar l’apartat d’activitats del blog o unir-te al grup de Facebook.

 

Més informació a l’àlbum de fotos del taller de l’activitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *