El Grup de Perspectiva de Gènere participarà a la conferència “Future of Science Communication” a Berlin

El grup de treball de l’ACCC sobre Perspectiva de Gènere en la Ciència estarà present a la conferència “Future of Science Comunication” que tindrà lloc a Berlin els dies 24 i 25 de juny d’enguany.

Anna May Masnou, membre del Grup de Perspectiva de Gènere en la Ciència i vicepresidenta de l’ACCC, actuarà com a representant del grup i hi realitzarà una “Lightning talk”, un format breu de presentació, on recollirà algunes de les iniciatives més destacades del grup, com l’exposició itinerant Científiques Catalanes 2.0 i el projecte CientifiqArt. Murals de científiques catalanes.

L’esdeveniment està organitzat per Wissenschaft im Dialog, l’organització per a la comunicació científica a Alemanya, i ALLEA, la Federació Europea d’Acadèmies de Ciències i Humanitats.

Finançada pel Ministeri Federal Alemany d’Educació i Investigació, la conferència té com a objectiu reunir actors del món de la recerca i de la comunicació científica, per tal de proporcionar una plataforma en la què s’estableixin xarxes i intercanvis d’activitats i experiències. Us animem a donar-hi un cop d’ull!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *