El Post del Soci: Reedició dels Principia d’Isaac Newton

Campanya a Kickstarter per finançar el projecte de la reedició del llibre de Newton

El llibre Principis matemàtics de la filosofia natural, també conegut com a Principia, escrit per Isaac Newton i publicat el 5 de juliol de 1687, és una de les obres científiques més importants de la història

Ja fa uns quants mesos que treballo en un desig, el desig de tenir entre mans una reedició dels Principia d’Isaac Newton que estigui a l’altura de la importància del text i del disseny editorial actual, i de tornar-lo a col·locar a les nostres prestatgeries per fullejar-lo de tant en tant.

 

És un projecte personal, però, que compta amb el suport d’un gran equip de professionals experimentats.

 

Ara se’ns presenta una oportunitat: aprofitant que el 2017 se celebraran els 330 anys de la publicació original, he creat una campanya a Kickstarter, per poder finançar el projecte i assumir els costos d’acabar la maquetació i la impressió.

 

No som una gran editorial, com deia, sinó tot el contrari. Així que no sabem, ni volem, crear un producte monòton i sense personalitat. L’editorial (Kronecker Wallis) naixerà amb aquest llibre i serà un treball gairebé artesà. Li hem posat tota la nostra passió i tots els nostres coneixements, amb l’esperança de transmetre el nostre gust pels llibres a tothom qui vulgui gaudir-ne.

 

Es tracta, finalment, de mantenir una herència cultural, tècnica, científica i filosòfica viva al costat nostre tal com es mereix aquesta obra.

 

I de poder tocar, poder fullejar, poder olorar de tant en tant un llibre que va canviar la història de la ciència i de la humanitat.

 

Jordi Anton

 

 

 

Enllaços d’interès:

https://www.kickstarter.com/projects/1174653512/isaac-newtons-principia-mathematica-reissue

http://www.kroneckerwallis.com/

https://twitter.com/kroneckerwallis

https://twitter.com/kroneckerwallis

 

 

Kronecker Wallis http://www.kroneckerwallis.com/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *