L’ACCC disposa de 40 entrades amb descompte per a la projecció del documental “Bojos per les partícules”

Li seguirà la Màster Class “De la partícula al frame”

DocsBarcelona, festival internacional de documentals, ofereix entrades a un preu reduït de 4 euros (2 euros menys que el preu general ) als membres de l’ACCC per assistir el proper dijous 29 de maig a la projecció de documental Bojos per les partícules -originalment Particle Fever (EUA, 2012)- que es projectarà a la Sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Montalegre, 5, 08001 Barcelona) a les 18.00 seguit de la Màster Class gratuïta De la partícula al frame a les 19.45. Les entrades són limitades i es repartiran per estricte ordre d’inscripció. Cada soci pot accedir a dues entrades.

 

Aquelles persones interessades en gaudir d’aquest descompte hauran d’enviar un correu a secretaria-tecnica@accc.cat abans del 27 de maig indicant el seu nom i cognoms o el nom i cognoms de la persona que les ha de recollir, en cas que dos personen vagin juntes. Les entrades es podran retirar directament a taquilla del CCCB abans de la projecció.

 

Bojos per les partícules

La pel·lícula del director Mark Levinson relata, a través d’un retrat humanitzat de l’elit científica, la posada en marxa del descobriment científic més significatiu dels últims anys: el “Gran Col·lisionador d’Hadrons”. Un accelerador de partícules que permet recrear les condicions que es van donar instants després del Big Bang i ofereix resposta a la pregunta universal : Què som i d’on venim?

 

Un film al qual Antonio Muñoz Molina es refereix com “el millor documental científic que he vist en la meva vida” en el seu article Fiebre de saber, publicat per El País, per tractar-se d’ un viatge de descobriment de la passió dels científics.

 

Màster Class

Mark Levinson, director de Bojos per les partícules, descobrirà als participants, a partir de les 19.45, el món de la ciència des de dins a través dels creadors de l’avanç científic més important dels últims anys: l’accelerador de partícules que es va crear a Ginebra el 2008.

 

El Documental del Mes

La pel·lícula Bojos per les partícules serà El Documental del Mes de juny i es podrà veure durant tot el mes en més de 30 sales de tota Catalunya.

 

El Documental del Mes és una iniciativa de DocsBarcelona té com a objectiu apropar el gènere documental al major nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques.

 

En el següent enllaç es poden consultar les sales i els passis de les projeccions previstes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *