Nadia El-Awady, presidenta de la WFSJ, a Barcelona

La periodista egípcia impartirà el dilluns 23 de maig una conferència a la Universitat Pompeu Fabra

(OCC-UPF). Nadia El-Awady, presidenta de la World Federation of Science Journalists, participarà a la XVI edició del Máster en Comunicació científica, médica i ambiental de la Universitat Pompeu Fabra amb una xerrada sobre la comunicació científica al mon àrab.

Nadia El-Awady, presidenta de la WFSJ (foto: WFSJ).

 

 

La periodista egípcia presentarà, a més, el VII Congrés Mundial de Periodisme Científic, que ella mateixa codirigeix, i que se celebrarà entre el 27 i el 29 de juny a Doha, Qatar. Vladimir de Semir, director de l’Observatori de la Comunicació Científica, serà l’encarregat de presentar l’acte, que tindrà lloc el dilluns 23 de maig a les 19.00 al Campus de la Comunicació de la UPF.

 

Informació d’interès

  • Data: dilluns, 23 de maig, a les 19.00.
  • Lloc: Sala de Conferències 55.309. Campus de la Comunicació de la UPF. C/ Roc Boronat, 138, Barcelona. Mapa.
  • Acte gratuït i obert al públic.

T’hi esperem!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *