Arriba a Barcelona el congrès BioComunica 2022

El VIII congrés anual de l’Associació de Comunicadors de Biotecnologia-ComunicaBiotec arriba el proper 17 d’octubre. Aquest any se celebrarà a Barcelona de 9.30 h a 17.30h al centre cívic Vil·la Urània i online, en un nou format híbrid, sota el tema principal “Sostenibilitat i Biotecnologia”. La jornada comptarà amb la presentació inaugural de Rubén Permuy, president de l’ACCC, i de Simón Perera, soci de l’ACCC i coordinador de BCNspiracy, entre una vintena de ponents més.

BioComunica és un congrès anual organitzat per l’Associació de Comunicadors de Biotecnologia, que neix amb l’objectiu d’apropar la biotecnologia a la societat.

Resumen de BioComunica19: cinco años, cinco congresos. ¡Seguimos! -  Asociación Comunicadores de Biotecnología
Fotografia dels assistents al V Congrés de l’Associació de Comunicadors de Biotecnologia-ComunicaBiotec

El tema principal del congrès girarà entorn a la sostenibilitat de la biotecnologia, així com la seva comunicació. Entre el programa trobarem taules rodones on es conversarà sobre la biotecnologia ambiental i vegetal i el seu impacte sobre la salut. També hi haurà una taula rodona sobre la importància de la comunicació de la biotecnologia per assolir un món més sostenible.

Finalment, BioComunica22 comptarà amb un diàleg sobre emprenedoria en què es realitzarà un recorregut des de la temida “vall de la mort” fins a la generació de beneficis, per conèixer amb més detall com és aquest procés i quines són les claus per aconseguir assolir l’objectiu. Gaudirem també d’altres diàlegs on es parlarà sobre la formació en sostenibilitat, divulgació, societat, biotecnologia, etc.

Programació:

9:30 – 9:45. Presentació. ComunicaBiotec, Associació Catalana de Comunicació Científica – ACCC.

9:45 – 10:30. Biotecnologia i Sostenibilitat a debat. ACCC, BioCat, CataloniaBio & HealthTech, SeBiot. Modera: ComunicaBiotec.

10:30 – 11:15. Sostenibilitat en Biotecnologia Ambiental i Vegetal. Biovegen, Delega Biotec, IMDEA Agua. Modera: ComunicaBiotec.

PAUSA CAFÈ

11:45 – 12:15. Diàleg sobre divulgació. BIOBIZ i Centro Nacional de Biotecnología – CNB.

12:15 – 13:00. One Health, salut humana i animal interdependents. AseBio, Fundación Vet+I, Zendal. Modera: ComunicaBiotec.

13:00 – 13:30. Diàleg. Fundación Instituto Roche i Centre d’estudis de Ciència, Comunicació i Societat.

14:15 – 15:30 DINAR

15:30 – 16:00. Diàleg sobre emprendre en biotecnologia. De la vall de la mort a la generació de beneficis. Kinrel i Agrenvec.

16:00 – 16:30. Formació en Biotecnologia i Sostenibilitat. FEBiotec i ComunicaBiotec.

16:30 – 17:00. Diàleg. Bayer i ComunicaBiotec.

16:30 – 17:30. Resum Biocomunica22 i tancament.

Us podeu incriure al congrés BioComunica22 al següent enllaç. Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *