La COSCE envia una carta a Mariano Rajoy per mostrar la seva preocupació per la política científica

L’entitat considera que el govern espanyol no ha dissenyat una política científica coherent

La Confederación de Sociedades Científicas de España (COSCE), entitat de la que forma part l’ACCC, ha fet arribar una carta a Mariano Rajoy, signada per tots els seus col·lectius, per manifestar-li la seva “profunda preocupació pel deteriorament de l’R+D+I d’Espanya i per l’absència d’una política científica coherent que confereixi l’estabilitat i serenitat que la recerca científica necessita”.

 

La preocupació de la COSCE sorgeix a partir de l’aprovació de l’Estratregia Española de Ciencia, Tecnología e Innovación 2013-2020 i del Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2013-2016, que va dur a terme el Consell de Ministres el passat 1 de febrer.

 

Es pot llegir la carta fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *