IMPORTANT: La Llista de Yahoo de l’ACCC passa a Google Groups

Per poder continuar el debat, demanem als llistaires que sol·liciteu accés al nou grup de Google, que podreu trobar en aquesta adreça: https://groups.google.com/forum/#!forum/llista-accc

A partir del 14 de desembre Yahoo esborrarà tot el contingut del grup creat per usuaris, per la qual cosa, des de la Junta de l’ACCC hem pres la decisió de traslladar la Llista de distribució de l’ACCC a Google, que ofereix una alternativa d’ús més intuïtiu i més opcions de gestió als propis usuaris. La nova llista de Google entrarà en funcionament el proper 12 de desembre.

 

Benvolguts llistaires,

 

Tal i com us vam comunicar fa uns dies, Yahoo Groups, que acull la Llista de distribució de l’ACCC, està canviant el seu funcionament.

 

Des del passat 28 d’octubre no es poden carregar arxius al grup, una funcionalitat que la majoria d’usuaris de la llista no fa servir.

 

Tanmateix, el que sí ens afecta és que a partir del 14 de desembre Yahoo esborrarà tot el contingut del grup creat per usuaris. Això inclou els missatges, que fins ara s’emmagatzemaven al grup i es podien consultar des de la seva pàgina (si bé cal estar registrat amb un correu de Yahoo per accedir-hi). A partir del 14 de desembre, però, els missatges enviats a la llista de distribució s’emmagatzemaran únicament a les safates d’entrada dels membres i les opcions de gestió del grup seran més limitades. Fins abans del 14 de desembre, podeu descarregar el vostre contingut seguint les instruccions que apareixen ena quest enllaç:

 

https://es-us.ayuda.yahoo.com/kb/groups/SLN31010.html

 

Atesa la situació i els incidents tècnics recurrents de la plataforma de Yahoo Groups, des de la Junta de l’ACCC hem pres la decisió de traslladar la Llista de distribució de l’ACCC a Google, que ofereix una alternativa d’ús més intuïtiu i més opcions de gestió als propis usuaris. Per això, per poder continuar el debat, us demanem que sol·liciteu accés al nou grup de Google, que podreu trobar a aquesta adreça: https://groups.google.com/forum/#!forum/llista-accc.

 

Si teniu algun dubte o incidència durant el procediment, podeu escriure’ns al correu: accc.gestio@gmail.com.

 

La nova llista de Google entrarà en funcionament el proper 12 de desembre. A partir d’aquell moment, desactivarem l’enviament de missatges a través de la llista de Yahoo. Farem tot el possible perquè el debat pugui continuar de forma fluida a la nova plataforma.

 

D’altra banda, estem explorant opcions per no perdre l’historial de missatges de la llista de Yahoo, que porta activa des de 2001. Us demanem als llistaires que si teniu idees o suggeriments no dubteu a compartir-los amb la Junta per tal que els puguem valorar.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

 


Junta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *