Beques de l’EUSJA

Per assistir a l’European Health Forum i al congrés “Pain in Europe VIII

L’European Union of Science Journalists’ Association (EUSJA) ha anunciat que ofereix beques per participar en dos esdeveniments relacionats amb la salut a Bad Gastein (Àustria) i a Florència (Itàlia) que tindran lloc l’octubre d’aquest 2013. Aquestes beques, que cobreixen les despeses l’allotjament, els àpats i la inscripció als congressos, estan adreçades a periodistes en actiu o freelancers que siguin socis o sòcies de l’ACCC, entitat membre de l’EUSJA. Les persones seleccionades hauran de fer-se càrrec dels costos de viatge.

 

16th European Health Forum

El setzè fòrum europeu de salut tindrà lloc a Bad Gastein del 2 al 4 d’octubre del 2013. Aquest esdeveniment, que compta amb el suport de la Comissió Europea, tractarà, entre altres temàtiques, el disseny d’un model de salut de qualitat en l’actual situació econòmica, les malalties no transmissibles, les inversions en salut, els reptes de la salut mental, els acords legals de l’àmbit de la salut entre Europa i els EUA i la mhealth per a la innovació.

 

Hi ha més informació fent clic aquí.

 

 

 

Pain in Europe VIII

Del 9 al 12 d’octubre Florència acollirà el vuitè congrés biennal sobre el dolor a Europa. L’esdeveniment reunirà més de 4.000 especialistes en el dolor en un fòrum multidisciplinari que se centrarà en els últims avanços en l’estudi i tractament del dolor agut o crònic i recurrent.

 

Podeu llegir més detalls al web de l’organització.

 

En cas de voler accedir a alguna de les beques, cal escriure a secretaria-tecnica@accc.cat abans del 7 de juliol de 2013.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *