Investigadores de l’IDIBELL parlen sobre els darrers avenços en malalties rares

Amb motiu de la celebració del Dia mundial de les malalties rares, científiques d’aquest centre presentaran a la Universitat de Barcelona novetats sobre la recerca en algunes d’aquestes afeccions

El proper dimarts 26 de febrer, a les 11 hores, a l’aula magna de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, tindrà lloc una taula rodona sobre l’estat actual de la recerca de les malalties rares, amb motiu del dia mundial d’aquestes afeccions, que se celebra el 28 de febrer. A aquest acte, organitzat per l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i la Universitat de Barcelona (UB), hi participarà Virginia Nunes, investigadora UB‐IDIBELL, que explicarà la recerca sobre la síndrome de wolfram, Aurora Pujol, investigadora ICREA de l’IDIBELL, que parlarà sobre les adrenoleucodistròfies, Teresa Casals, investigadora IDIBELL, que tractarà la fibrosi quística, i Maria Berdasco, investigadora IDIBELL, que parlarà sobre la Síndrome de Sotos. La sessió compta amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica.

 

Aquesta jornada pretén apropar a la societat la recerca que s’està duent a terme en malalties rares a la UB i a l’IDIBELL per poder buscar noves estratègies de tractament i prevenció.

 

“Dia de les malalties rares. Estat actual de la recerca”

Dimarts, 26 de febrer de 2013

De 11 a 12.30

Universitat de Barcelona. Aula Magna. Edifici històric. Gran Via de

les Corts Catalanes, 585. 08007 Barcelona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *