Oferta en la subscripció de la revista Mètode: un nou avantatge pels membres de l’ACCC

La revista de divulgació científica Mètode ofereix a partir del mes de maig una oferta especial en la seva subscripció als membres de l’ACCC.

Mètode és una revista dedicada a la divulgació de la ciència i al seu estudi. Editada per la Universitat de València des de 1992, els seus objectius se centren en la pràctica de la difusió científica i en l’anàlisi dels millors mecanismes per a acomplir-la. 

A més de l’oferta general que es troba al web (https://metode.cat/info-metode/subscripcio.html), amb la subscripció, els socis i sòcies de l’ACCC podran triar entre les següents opcions:

Opció 1) Oferta de subscripció vigent + 2 llibres a triar de la col·lecció Monografies Mètode

Opció 2) Lot de revistes de comunicació científica + 2 llibres a triar de la col·lecció Monografies Mètode. El lot de revistes de comunicació científica inclouria:

  • #Biotec: La necessària comunicació de la tecnologia
  • Comunicar la salut: La divulgació mèdica en els mitjans de comunicació
  • La ciència de la premsa: Reptes i tendències de la divulgació de la ciència
  • Paraula de ciència: La retòrica de la comunicació científica

És a dir, en qualsevol cas, si es trien les revistes que es publicaran l’any de subscripció o el lot de comunicació científica, es rebrà també dos llibres a triar de la col·lecció de monografies, que es poden consultar aquí: https://metode.cat/col-leccio/monografies-metode

Alguns dels membres de l’ACCC ja gaudeixen de la revista Mètode. És el cas d’una de les sòcies assistents a la darrera Assemblea General de l’ACCC del mes de març, en què va participar i guanyar una dinàmica participativa, el premi de la qual era una subscripció a la revista. La dinàmica consistia en un joc de preguntes sobre el resum d’activitats del 2020.

Com acollir-se a l’oferta especial en la subscripció?

Per a realitzar la subscripció a Mètode i gaudir de l’oferta, escriu-nos a accc.gestio@gmail.com i t’explicarem els passos a seguir.

Un avantatge més per als i les membres de l’ACCC

Aquest nou avantatge arriba poc desprès d’anunciar un descompte permanent en les formacions del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i es suma al conjunt d’avantatges que la ACCC ofereix als seus membres, com ara descomptes en cursos i màsters, borsa de feina, assessorament per emprenendors i emprenedores, difusió de publicacions o descomptes en esdeveniments i museus. Es pot consultar tota aquesta oferta i associar-se en el següent enllaç: https://www.accc.cat/fer-se-soci/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *