Els membres de l’ACCC gaudiran de descompte en els cursos formatius del Col·legi de Periodistes de Catalunya

A partir d’aquest mes de maig, els socis i sòcies de l’ACCC tindran un descompte permanent del 12% en qualsevol dels cursos formatius del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Per aprofitar aquest avantatge, les persones interessades hauran d’acreditar la seva afiliació a l’ACCC en el moment de la inscripció.

Aquest descompte se suma al conjunt d’avantatges que la ACCC ofereix per a la trajectòria professional dels seus membres en el món de la comunicació científica, com ara descomptes en cursos i màsters, borsa de feina, assessorament per emprenendors i emprenedores, difusió de publicacions o descomptes en esdeveniments i museus. Es pot consultar tota aquesta oferta i associar-se en el següent enllaç: https://www.accc.cat/fer-se-soci/

Els cursos del Centre de Formació i Desenvolupament del Col·legi de Periodistes de Catalunya estan oberts a tothom, es desenvolupen en diferents formats i horaris i tenen lloc a les diverses seus que el Col·legi té arreu de Catalunya. Es pot consultar l’oferta formativa en el següent enllaç: https://www.periodistes.cat/formacio/formacio-continuada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *