Obertes les inscripcions del Campus Gutenberg 2015

Amb el suport de l’ACCC

Ja està obert el període d’inscripció per al Campus Gutenberg de la Comunicació i la Cultura Científiques 2015, que organitza la Universitat Pompeu Fabra (UPF), que tindrà lloc els propers 14 i 15 de setembre a Barcelona a cavall entre la seu de l’Institut d’Educació Contínua de la UPF (IDEC-UPF), amb seu al carrer Balmes 132, i el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), situat al carrer Dr. Aiguader 88.

 

La inscripció és totalment gratuïta i es realitza a a través del formulari en línia disponible a la web del Campus.

 

Hi assistiran professionals de diverses branques de la comunicació i divulgació científiques i es podrà escollir entre una gran varietat de tallers, debats i laboratoris d’idees. Membres de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) estaran presents no només entre el públic sinó conduint i participant com a ponents de les activitats. Cristina Ribas, presidenta de l’associació, moderarà el debat Ciencia espectáculo… ¿divulgación? el 15 de setembre. El programa d’activitats és encara provisional.

 

El Campus Gutenberg és una escola d’estiu dedicada a la comunicació i la cultura científica impulsada pel Màster de Comunicació Científica, Mèdica i  Ambiental (UPF-IDEC) i l’Obra Social “la Caixa”, amb la col·laboració del Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (CCS-UPF), el Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS-UPF), el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), l’ACCC i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *