Científiques Catalanes 2.0 arriba a l’Hospital Infantil i de la Dona Vall d’Hebron

Des de l’1 de març i fins al 26 d’abril es podrà visitar l’exposició itinerant Científiques Catalanes 2.0 a l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona Vall d’Hebron. L’exposició, iniciativa del Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC, recull 24 científiques d’avantguarda del nostre territori, el treball de les quals resulta de gran rellevància per l’avenç de la ciència, en totes les seves vessants.

Des de la seva inauguració a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) al febrer de 2020, l’exposició ha passat per l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), el Centre d’Investigació i Desenvolupament (CID-CSIC), l’Associació per a la Divulgació Científica al Camp de Tarragona, l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), la Universitat de Vic, l’Institut de Ciències del Mar (ICM – CSIC), Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) i el Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida.

L’objectiu de l’exposició itinerant és donar una major visibilitat al paper estratègic de les dones científiques del nostre territori, que es preocupen per comunicar la ciència a fi de contribuir a crear i divulgar rols i models femenins, especialment en els àmbits de les ciències i les enginyeries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *