Arriba la cinquena edició del congrés global de periodisme científic Science Journalism Forum

  • La convocatòria de propostes de ponències és oberta.
  • Els socis i sòcies de l’ACCC gaudiran d’un codi de descompte del 50% en la inscripció al congrés.

El Science Journalism Forum (SFJ) és un congrés global en línia que reuneix periodistes, escriptors, comunicadors, científics, estudiants i acadèmics per compartir idees i reflexions noves en l’àmbit del periodisme científic. L’esdeveniment compta amb més de 450 ponents i més de 1.500 assistents de més de 160 països durant cinc dies.

L’SJF24 se celebrarà del 28 al 31 d’octubre, tornant amb la plataforma en línia que permetrà als professionals de tot el món reunir-se i intercanviar idees en l’àmbit del periodisme científic. El fòrum s’organitza en cinc idiomes: anglès, àrab, espanyol, portuguès i francès, per facilitar converses significatives i permetre als participants connectar amb la comunitat mundial.

L’edició d’enguany pretén explorar el tema “Transformant les narracions: remodelant el paisatge del periodisme científic”, en el qual s’analitzaran els canvis en el camp del periodisme científic, les tecnologies emergents, l’evolució de les expectatives de l’audiència i la dinàmica canviant del mercat. També es reflexionarà sobre com s’està redefinint la manera en què es narra la ciència, com s’investiga i com es presenta.

La convocatòria de propostes de ponències és oberta i s’hi poden presentar, en aquests moments, en castellà, portuguès i francès. Pots presentar la teva proposta a través d’aquest formulari.

L’ACCC actua com a partner de l’esdeveniment tot oferint una sèrie de beneficis per als seus socis i sòcies: gaudiran d’un codi de descompte del 50% en la inscripció al congrés, que els donarà accés a totes les ponències durant els cinc dies de l’esdeveniment.

Pots adquirir les teves entrades en aquest enllaç.

És una gran oportunitat per conèixer i compartir idees, eines i opinions entorn de la comunicació i el periodisme científics en un ambient global.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *