Tribut a Richard Feynman: el Nobel que va canviar la història de la Física

El proper dimarts, 28 de novembre a les 19 h de vespre, tindrà lloc una jornada a l’Ateneu Barcelonès en homenatge al Premi Nobel Richard Feynman, on es presentaran els actes del seu centenari de l’any 2018.

EspaiNANO, el Grup de Comunicació i Divulgació de la Nanotecnologia de l’ACCC, presentarà les activitats que organitzarà al 2018 com a tribut a Richard Feynman.

A l’acte es parlarà de la seva vida i s’obrirà un espai debat sobre la seva figura i la figura del científic. L’esdeveniment, conduït per Jordi Diaz (CCiT UB), s’iniciarà amb una presentació del Personatge, en majúscula, per part de Toni Pou (Eduscopi, Diari ARA).

 

També comptarà amb una Taula Rodona sobre “La figura del científic”, moderada per Anna May (ICMAB), i on participaran Ignasi Gispert (Applied Nanoparticles), Claudi Mans (Professor Emèrit UB), Joan Mendoza (Filòsof i Microscopista CCiTUB), Àngela Garcia (eduxarxa/UB) i Victor F. Puntes (VHIR/ICN2).

 

Jordi Notó (periodista freelance) també intervindrà a l’acte amb un monòleg sobre Feynman. Finalment, Mara Carmona (UAB) i Yolanda Fernández (Institut Mercè Rodoreda) presentaran les activitats de l’any 2018. 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *