El concurs internacional de navegació per satèl·lit Galileo Masters arriba a Catalunya

Aquest concurs d’innovació premia anualment els millors serveis, productes i idees de negocis utilitzant la navegació per satèl·lit en la vida quotidianaKimBCN, entitat col·laboradora de l’ACCC, hi particiap coorganitzant l’esdeveniment a Catalunya 

El ESNC és un concurs obert a tota la ciutadania que globalment ofereix fins a 1 milió d’euros en premis i que cada any aplega més de 500 idees de negoci i Noves Tendències. Des de l’any 2004 s’han premiat més de 300 projectes i s’han participat més de 10.000 persones provinents de més de 40 països.

Què és?

El ESNC és un concurs obert a tota la ciutadania que globalment ofereix fins a 1 milió d’euros en premis i que cada any aplega més de 500 idees de negoci i Noves Tendències. Des de l’any 2004 s’han premiat més de 300 projectes i s’han participat més de 10.000 persones provinents de més de 40 països.

Amb 141 organitzacions col·laboradores, aquesta competició serveix avui com a eina d’acceleració per a emprenedors i empreses emergents relacionades amb l’espai. És, a més, el punt d’entrada ideal per accedir a la Xarxa Europea de Incubadors Espacials, inclosos en els Centres d’Incubació Empresarial de l’ESA (ESA BIC).

L’espectre de projectes presentats en edicions anteriors reflecteix les múltiples oportunitats que ofereix la navegació per satèl·lit: des de la gestió viària i de trànsit, seguretat i protecció, energia, aviació, logística i molts altres sectors d’aplicació, tant per l’usuari final com per sectors industrials.

.

Què es busca?

La 16a edició del Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit (ESNC) cerca noves idees de negoci. Aquest concurs d’innovació premia anualment els millors serveis, productes i idees de negocis utilitzant la navegació per satèl·lit en la vida quotidiana, i KIM participa co-organitzant la competició a nivell regional a Catalunya. La seva missió és impulsar el desenvolupament d’aplicacions inspirades pel mercat basades en tecnologies de navegació per satèl·lit.

Per què presentar-se?

Els participants poden optar en aquesta fase regional a substanciosos premis detallats en https://www.esnc.eu/prize/catalonia-spain/

Més informació: Si vols conèixer més detalls sobre aquesta competició pots consultar el web oficial de l’esdeveniment https://www.esnc.eu o l’apartat específic de la fase a Catalunya: https://www.esnc.eu/prize/catalonia-spain/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *