Una placa conmemorativa en honor a Dani Infante

El soci de l’ACCC va morir el 25 de juliol en la seva lluita contra el càncer

Dani Infante, soci de l’ACCC des del 2017, va morir el passat 25 de juliol a causa d’un sarcoma d’Ewing, una malaltia rara contra la que lluitava des de feia 3 anys. Des de l’ACCC, volem expressar les nostres condolències a la seva família, companys i amics.

Fotografia de Ferran Sendra. Font: El Periódico

 

Dani estudiava un doctorat de fotònica a Suïssa a l’època en què va rebre la notícia. En aquell moment va tornar a Barcelona i, a partir de llavors, va dur a terme nombroses accions de divulgació per informar sobre aquesta malaltia. Va cercar assessorament en la nostra associació i va explicar la seva història en diversos mitjans com El Periódico, el seu blog, i a la jornada “Al càncer, donem-li recerca!”.

 

Arran del seu tractament amb quimioteràpia a l’Hospital Oncològic Duran I Reynals, se’n va adonar que els pacients havien d’esperar l’autobús a una parada sense marquesina, sense poder seure o refugiar-se del sol a l’estiu o de la pluja, molts d’ells amb el cansament físic i mental que suposa sotmetre’s als cicles de quimioteràpia. Gràcies a les mesures que va prendre Dani, l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat va renovar la parada i hi va col·locar la marquesina.

 

En memòria a Dani, el seu germà, Unai Infante, ha iniciat una petició per col·locar una placa a la marquesina de la parada Camí Pau Redó – Hospital O. Duran I Reynals – L’Hospitalet de Llobregat  amb les paraules “Esta marquesina fue instalada gracias a la lucha de Dani Infante”.  Els membres de la Junta de l’ACCC ja hem signat la petició a change.org i us animem a participar-hi per honrar la memòria i la lluita del nostre soci i company.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *