CerebroBoca torna el 28 de novembre a La Casa Encendida

Els socis i sòcies de l’ACCC disposen d’un descompte del 40% en l’entrada

La convocatòria per presentar propostes ja està oberta

Torna un any més CerebroBoca, l’esdeveniment sobre comunicació de la innovació que organitzem juntament amb La Casa Encendida.

Aquesta serà la tercera edició i esperem veure-us a tots compartint com es comunica la innovació. Per a això, està oberta la nostra convocatòria de propostes «Saps comunicar la innovació?». Volem conèixer els vostres projectes de comunicació de la innovació i brindar-l’altaveu que mereixen els bons projectes.

Torna un any més CerebroBoca, l’esdeveniment sobre comunicació de la innovació que organitzem juntament amb La Casa Encendida.

Aquesta serà la tercera edició i esperem veure-us a tots compartint com es comunica la innovació. Per a això, està oberta la nostra convocatòria de propostes «Saps comunicar la innovació?». Volem conèixer els vostres projectes de comunicació de la innovació i brindar-l’altaveu que mereixen els bons projectes.

 

Ja estan disponibles les entrades, com sempre, amb descompte del 50% per a associats de l’AECC i d’un 40% per a les associacions amigues, com l’ACCC.

 

Pels que encara no conegueu CerebroBoca, és un esdeveniment pensat per a tots els professionals de la comunicació que treballen amb allò desconegut, que cada dia es reinventen i expliquen una cosa que ahir no existia d’una manera especial. Els comunicadors d’innovació. És igual si pertanys a una gran empresa, una institució pública o privada, ets emprenedor, tens una start-up, o qualsevol altra modalitat. Et volem conèixer i que coneguis què és el que es cou en el món de la innovació i sobretot, com explicar-ho.

 

Us esperem el 28 de novembre a La Casa Encendida a Madrid.

 

Més informació: https://www.aecomunicacioncientifica.org/cerebroboca-sera-el-28-de-noviembre/

Compra d’entrades: https://www.eventbrite.es/e/entradas-cerebroboca-2019-61776847213

 

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *