La FECYT renova la UCC+i de l’ACCC

Amb l’associació, a Catalunya hi ha 10 unitats, segons el web oficial

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) ha aprovat que l’ACCC continuï comptant amb una Unitat de Cultura Científica i d’Innovació (UCC+i) fins al 2014. Les UCC+i són, segons indica la FECYT a la seva pàgina oficial, «un dels principals agents en la difusió i divulgació de la ciència i la innovació a Espanya, i constitueixen un servei clau per millorar i incrementar la formació, la cultura i els coneixements científics dels ciutadans».

 

 

La Xarxa d’UCC+i té per objectiu fomentar l’intercanvi d’experiències i la recerca de sinèrgies entre entitats el que millora la qualitat dels productes i serveis de les UCC+i i promou l’optimització de recursos. Al www.comcired.es es poden consultar totes aquestes característiques i conèixer els membres existents a la xarxa de tot l’Estat.

 

La xarxa UCC+i a Catalunya

Pel que fa a Catalunya, a la pàgina oficial actualment s’hi reconeixen deu unitats corresponents al Centre d’Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Centre de Recerca en Sanitat Animal (CRESA), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), el Parc Científic de Barcelona (PCB), la Fundació Privada del Centre de Regulació Genòmica (CRG), la Fundació Universitària Balmes, la Universitat de Girona (UDG) i l’ACCC.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *