Guia d’introducció a la gestió del temps per a investigadors científics

Publicada per la Sociedad para el Avance Científico (SACSIS)

Millorar la productivitat i eliminar els factors que consumeixen el temps. Establir llistes de tasques i metes diàries. Evitar interrupcions que absorbeixen el temps. Aconseguir fer en hores tasques que es fan en dies. Planificar i gaudir d’una gestió òptima del temps. Aquests són els objectius de la guia «Introducción a la Gestión del Tiempo para Investigadores Científicos» elaborada per la Sociedad para el Avance Científico (SACSIS) i que es pot aconseguir de forma gratuïta al següent enllaç.

 

 

Segona oportunitat als resultats de la recerca

La Sociedad para el Avance Científico (SACSIS: Society for the Improvement of Science) es una organització científica sense ànim de lucre que vol contribuir a l’avanç científic i a la prevenció del biaix editorial que pateixen els resultats negatius de les recerques científiques.

 

L’organització publica The All Results Journals, una família de revistes científiques centrades en la publicació d’aquests resultats negatius. La Fundación Félix Delgado Bocos va guardonar aquestes publicacions amb el primer premi a la millor proposta innovadora en la gestió de l’R+D+I biomèdica el passat juliol.

 

La SACSIS va ser creada per David Alcántara, investigador i el seu actual president.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *