Ja podeu presentar les vostres activitats per la Setmana de la Ciència 2019

Com cada any per aquestes dates, tornem a adreçar-nos a vosaltres per fer-vos saber que, del 8 al 17 de novembre, se celebrarà a Catalunya la 24a edició de la Setmana de la Ciència amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania.

om cada any per aquestes dates, tornem a adreçar-nos a vosaltres per fer-vos saber que, del 8 al 17 de novembre, se celebrarà a Catalunya la 24a edició de la Setmana de la Ciència amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania.

Com a les darreres edicions, us encoratgem a organitzar activitats que tractin algunes de les temàtiques d’enguany: d’una banda, la taula periòdica, amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics i, de l’altra, diferents persones que han estat referents als respectius camps de coneixement com ara l’ecòleg Ramon Margalef, amb motiu del centenari del seu naixement; l’enginyer i inventor Narcís Monturiol, amb motiu del bicentenari del seu naixement; Margaret Hamilton, qui va liderar el desenvolupament del programari de navegació on-board per al Programa Espacial Apollo, amb motiu del 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna; i el polifacètic Leonardo da Vinci, en commemoració dels 500 anys de la seva mort. Així mateix us adjuntemdossier informatiu de la Setmana de la Ciència 2019.

Entenem, però, que per a algunes entitats sigui complicat enfocar la seva activitat al voltant d’aquestes temàtiques. Per això, totes les activitats relacionades amb la ciència i la tecnologia, en un sentit ampli, tenen cabuda dins el programa d’activitats de la Setmana de la Ciència.

Si voleu que les vostres activitats apareguin al programa de la Setmana de la Ciència, caldrà fer-ho des de la pàgina www.setmanaciencia.cat. Si hi participeu per primer cop caldrà que us hi registreu abans. Un cop fet el registre, rebreu un correu electrònic per validar la vostra alta en el sistema i, tot seguit, podreu començar a introduir-hi les dades de la vostra entitat i a donar d’alta les activitats.

No dubteu a posar-vos en contacte amb Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació per a qualsevol aclariment o suggeriment al telèfon 93 268 7713 o bé a través de l’adreça electrònica setci@fundaciorecerca.cat.