Scienseed cerca redactor científic

Scienseed és una agència creativa de vanguardia especialitzada en continguts científics. Realitza des de petits projectes d’un parell de setmanes fins a grans projectes de diversos anys. La seva feina consisteix a dissenyar i executar estratègies de comunicació que siguin alhora creatives i científicament precises. Per a això, s’especialitza en una àmplia gamma de formats, com ara vídeo, animació, web, disseny gràfic, premsa, publicacions, estratègies en xarxes socials, campanyes publicitàries, consultoria de plans de comunicació, activitats de participació pública, aplicacions i jocs, per esmentar-ne alguns. També imparteix tallers de formació per a grups de recerca i institucions sobre comunicació científica i escriptura científica.

Actualment cerquen un/a copywriter i comunicador/a de ciència a Barcelona. Si se’t dona bé explicar històries i escriure, has treballat per a clients en projectes de comunicació i estàs disposat/a a submergir-te en temàtiques especialitzades i aprendre a comunicar a través de nous formats, sobre la marxa, a Scienseed volen conèixer-te!

A Scienseed, no escriuràs continguts per a marques o grans magatzems. En lloc d’això, podries idear i executar una campanya creativa que impliqui llogar una sala de cinema per promoure el finançament científic, o podries investigar i escriure una guia sobre com comunicar el canvi climàtic, o dissenyar un quadern d’activitats perquè estudiants preescolars aprenguin sobre les bacteris.

Busquen una persona amb talent, experiència i motivació, disposada a treballar en un entorn de ritme ràpid i gratificant. No importa si tens experiència prèvia en redacció publicitària, guions de vídeo, màrqueting o periodisme; el que sí importa és que estiguis disposat/da a aprendre noves habilitats i a aplicar els teus coneixements i la teva capacitat resolutiva a una gran varietat de tasques i temes.

Es requereix:

  • Bilingüe català i castellà
  • Domini i fluïdesa en anglès, escrit i oral
  • Necessari viure i treballar a Barcelona
  • Llicenciatura o equivalent en periodisme, comunicació o ciències*
  • Experiència prèvia a temps complet en comunicació corporativa, preferiblement relacionada amb ciència o recerca*
  • Experiència en gestió de comunicació multicanal de diferents projectes relacionats amb la ciència*

*En cas que no compleixis algun d’aquests requisits, però tinguis molta motivació per treballar a Scienseed, pots presentar la teva candidatura igualment i explicar a la teva carta de presentació per què creus que series adequat/ada per al lloc.

Es valora:

  • Es valorarà el domini d’altres idiomes europeus. Treballen en molts projectes internacionals.
  • Es valorarà el coneixement sobre la ciència i les institucions científiques.

El lloc de treball:

Treballaràs principalment en estratègia de continguts digitals, creativitat i creació d’aquests continguts, a vegades sol, a vegades en petits equips. És imprescindible una bona gestió del temps i una comunicació fluïda.

Són una agència multiformat: aportaràs la teva pròpia experiència i capacitat per explicar històries, però també aprendràs noves formes de comunicar la ciència: redacció per a xarxes socials, pàgines web, escriptura de guions per a animació o curtsmetratges, campanyes publicitàries, comunicats de premsa, etc. També podràs participar en el disseny i execució de plans estratègics de comunicació per a centres de recerca, empreses i consorcis científics, així com en l’avaluació de l’impacte de les seves activitats de comunicació.

El lloc requereix seguretat en la redacció, molta creativitat i capacitat per treballar en projectes amb objectius a curt, mitjà i llarg termini. Busquen professionals amb capacitat per resoldre problemes i disposició per adaptar-se a les dinàmiques d’una empresa en creixement.

Salari:

Entre 22.000 i 28.000 euros a l’any (bruts), en funció de l’experiència.

Com presentar la teva candidatura:

Envieu un correu electrònic a careers.scicomm@scienseed.com adjuntant una carta de presentació en anglès i una versió actualitzada del teu CV. En l’assumpte del correu electrònic, escriu “Science writer Barcelona + [el teu nom]”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *