Cap a una economia circular: reinventa, redissenya, repara, reutilitza i recicla

La Maker Faire se celebrarà els dies 5 i 6 d’Octubre a Nau Bostik, Barcelona

Aquesta sisena edició es celebra a la Nau Bostik, un centre ciutadà emblemàtic al barri de La Sagrera. Referent en la creació artística i la innovació social, congrega i aixopluga un sòlid, inquiet i vigorós teixit associatiu d’agents socio-culturals.

 

No és així per atzar ja que Maker Faire Barcelona 2019 vol posar l’accent en l’urgent necessitat de repensar i activar un nou model d’innovació social local i escalable: recerca, aprenentatge, emprenedoria, producció, ocupació i consum responsable a la ciutat, destacant el rol cabdal de l’Economia Circular, la Resiliència i la Creativitat.Maker Faire Barcelona 2019 reuneix la Comunitat Maker local i internacional, entenent aquesta comunitat com un univers ampli que uneix investigadors i pràctics del moviment Maker, Universitats i Centres de Recerca i Empreses Socialment Innovadores.La trobada entre makers, tecnòlegs, científics i empreses vol promoure la interacció entre les diferents iniciatives i la gran diversitat de propostes. Com a objectiu fonamental, es vol propiciar la possible retroalimentació entre els projectes i els diferents participants.Es pretén, d’una banda, promoure la integració de la Ciència i de la Tecnologia acadèmica i empresarial amb un ecosistema d’innovació de ràpid creixement com el Moviment Maker. Per l’altra, incitar la trobada entre els millors investigadors i creadors de tots tres sistemes afavorint, alhora, la transmissió de coneixement i pràctica entre el gran públic.En aquest marc, es presentarà una selecció significativa de projectes dintre de les àrees d’Economia Circular, Resiliencia i Creativitat.Més informació: https://barcelona.makerfaire.com/ca/iniciPodeu fer servir aquest banner per participar!Si voleu entrevistes, el dossier de premsa o més informació, sisplau contacteu amb:Mariona Cíller
Creative Director
SokoTechcell: +34 689 102 818
twitter: @mariondita
e-mail: mariona@soko.tech
web: https://www.soko.tech

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *