Finalitzem el 2018 amb gairebé 300 membres

A data d’avui, l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) compta amb 294 socis i sòcies als que volem donar les gràcies per continuar amb nosaltres un any més

Des de l’ACCC, volem desitjar als gairebé 300 membres de l’Associació, als més de 1200 llistaires, a les nostres 9 entitats col·laboradores (Agbar, Ciment Català, Novartis, Fundació Naturgy, KIMBcn, FNOB, Obra Social la Caixa, Fundació BBVA, FCRi)  i als membres de la Junta unes molt bones festes. Durant aquest any, hem tingut l’oportunitat de coorganitzar, col·laborar i ajudar en moltes de les activitats del món de la comunicació i la divulgació científica. 

 

Al febrer vam celebrar PerCientEx, un esdeveniment per posar en valor els treballs de periodisme científica d’excel·lència del territori Espanyol i Llatinoamericà. Al juny, vam posar en marxa la Primera Trobada de Socis i Sòcies de l’ACCC: Comunicant la Ciència, en la qual els nostres membres van poder presentar els seus projectes a altres professionals de la comunicació científica i crear noves col·laboracions. Aquest últim trimestre, al grup EspaiNano, el grup de treball de divulgació de Nanociència i Nanotecnologia de l’ACCC, se li ha sumat un nou equip: el grup de treball d’oceanografia i medi ambient. Hem coorganitzat la Nit de la Recerca a Catalunya i la Jornada Homenatge al gran museògraf Jorge Wagensberg, i hem aconseguit que l’Ajuntament de Barcelona dediqui una placa al científic Joan Oró al carrer on hi va viure. També hem celebrat la sisena edició del certamen Illustraciencia amb la col·laboració del Museo Nacional de Ciencias Naturales (MNCN-CSIC) i la FECYT i realitzat un munt d’activitats entorn de l’Any Feynman.

 

Aquestes són només algunes de les fites que hem aconseguit durant el 2018, com sempre, gràcies a tots els que ens doneu suport. El 2019 ens espera encara amb molts altres projectes!

 

Equip de l’ACCC

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *