Resposta de La Vanguardia a la carta enviada per l’ACCC amb altres entitats

El diari respon la carta que l’ACCC va enviar amb l’Asociación Española de Comunicación Científica (AECC) i la Sociedad por el Avance del Pensamiento Crítico (ARP‐SAPC)

El passat 30 de gener l’ACCC, l’AECC i l’ARP-SAPC van fer arribar una carta al defensor del lector de La Vanguardia per mostrar la seva preocupació per la publicació d’informacions i la realització d’entrevistes sobre temes que, en opinió de les tres associacions, són contràries al coneixement científic. Aquests textos han estat publicats especialment en la secció La Contra i en el Magazine. Avui, el diari català ha fet arribar la seva resposta a les tres associacions. La carta enviada per Josep Rovirosa, defensor del lector, es pot llegir fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *