Últims dies per participar a BCNspiracy

  • L’esdeveniment de divulgació científica a Barcelona celebrarà la seva tercer edició a CosmoCaixa el 8 i 9 de novembre
  • Els participants amb menys experiència divulgativa poden comptar amb l’ajuda de l’equip de BCNspiracy per preparar-se
  • L’ACCC, coorganitzadora de l’esdeveniment, us anima a fer difusió de la convocatòria

BCNspiracy, l’esdeveniment de divulgació científica a Barcelona, celebrarà la seva tercera edició a CosmoCaixa Barcelona el 8 i 9 de novembre de 2019. En aquesta edició, que per primer cop obre la Setmana de la Ciència de Barcelona, BCNspiracy comptarà amb la col·laboració de l’ACCC i Pint of Science. A les edicions passades, BCNspiracy va fer arribar la ciència de manera propera a més de 500 persones, amb un programa complet de divulgació. BCNspiracy 2019 torna a buscar científics/es, divulgadors/es i apassionats de la ciència, que la facin arribar al públic de manera engrescadora.

Primera edició de BCNspiracy. Font: ICMAB

 

BCNspiracy 2019 posarà en valor l’enorme talent científic que hi ha a Barcelona i la resta de Catalunya. És per això que us animem a participar-hi, ja que ens encantaria comptar amb vosaltres a BCNspiracy 2019. També us demanaríem que feu arribar aquest missatge a tots els científics/es i divulgadors/es que coneixeu.

 

BCNspiracy és una ocasió magnífica de fer arribar la ciència vostra i de la vostra xarxa a tota la població! El nostre cartell de participants és sempre paritari, així que animem especialment a participar a totes les investigadores i divulgadores!

 

Per participar, només és necessari que els/les interessats/des ens facin arribar les seves propostes mitjançant aquest formulari abans del 29 de setembre.

 

Aquesta és una oportunitat única per als ponents que no tinguin experiència en fer xerrades, ja que aprendran amb el nostre equip de suport i descobriran aquesta meravellosa ocasió de divulgar el que fan i demostrar el seu talent. Els que ja teniu experiència: no dubteu a passar a formar part d’un esdeveniment que ja fa parlar! 

 

També us agrairíem si ens podeu ajudar amb la difusió d’aquesta convocatòria.

 

Que la Ciència us acompanyi! 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *