Michele Catanzaro, premi al millor periodista científic d’Europa

El membre de l’Associació de Comunicació Científica (ACCC), Michele Catanzaro, ha estat guardonat amb el Premi al millor periodista científic d’Europa que concedeix l’Associació Britànica de Periodistes de Ciència (ABSW) 

El jurat que concedeix els premis per a Anglaterra i Irlanda des de l’any 2015, ha reconegut el treball de Michele Catanzaro (Roma 1979) pels seus articles periodístics a diversos mitjans entre els quals El Periódico de Catalunya.

 

 

Així que ha conegut la notícia, Catanzaro ha agraït a les associacions on és membre i han presentat la seva candidatura, l’ACCC, on va formar part de la junta, i l’Associació Espanyola de Comunicació Científica (AECC), a l’Associació Britànica de Periodistes de Ciència (ABSW), entitat organitzadora dels premis, així com a El Dominical de El Periódico de Catalunya, l’EuroScientist y el Chemistry World per haver donat suport al treball presentat. El periodista italià ha assenyalat que s’ho pren com “una invitació a persistir en el desig de fer un bon periodisme de ciència i com un compromís per a millorar”

Catanzaro,  doctor en Física per la Universitat Politècnica de Catalunya, ha estat premiat per un reportatge publicat en el dominical de El Periódico titulat “Què hi ha en una veu?” sobre les proves forenses de veu, i per dues publicacions en revistes científiques internacionals “Speech forensics: when Hollywood seldom mirrors real-life court cases” (Euroscientist)  i ‘Nuclear deal to free Iranian scientists professionally but not politically’ (Chemistry World’).

 

Més informació-Articles guardonats

http://journalismfund.eu/hearingvoices

http://www.rsc.org/chemistryworld/2015/11/iran-nuclear-science-iaea-sanctions-relaxed

 

ABS Awards Shortlists and Winner European Science Writer of the year

http://www.absw.org.uk/news-and-events/absw-news/absw-awards-shortlists-and-winner-european-science-writer-of-the-year

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *