BIOIMATGES: Primer concurs de fotografia biològica

La Comissió de Biòlegs Docents del Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) amb el suport de l’Associació Catalana de Comunicació Científica convoca un concurs de fotografia dirigit als alumnes de secundària de Catalunya i els seus professors.

La principal finalitat de Bioimatges 2007 és disposar d’una col·lecció de fotografies de temàtica biològica per als docents i per als alumnes de secundària de Catalunya. La col·lecció es podrà consultar a través de la web i tindrà finalitats pedagògiques. Però també, amb les “Bioimatges” obtingudes és vol preparar una exposició itinerant de fotografia biològica per instituts de secundària, facultats de Biologia, col·legis professionals i altres entitats culturals que hi estiguin interessades. L’exposició servirà per reflectir l’imaginari biològic d’alumnes i docents de secundària i mostrar-lo a tota la societat.

 

El premi te quatre categories: una per alumnes de 1er i 2on d’ESO; una per alumnes de 3er i 4t d’ESO; una per alumnes de batxillerat i cicles formatius; i una per a professorat. El tema de les fotografies haurà d’estar relacionat amb la biologia, es podrà mostrar el món viu, tant des de el punt de vista ecològic, com paisatgístic, d’organisme o cel·lular. Es donaran tres premis per a cada categoria que inclouen càmeres fotogràfiques digitals, estades de cap de setmana o una subscripció a la revista Nat.

 

Per consultar les bases podeu anar al web: www.bioimatges.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *