Diàlegs Ambientals 2016: Medi ambient i política

A l’Institut d’Estudis Catalans

Del 6 al 27 d’abril, l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) organitzen, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), quatre sessions gratuïtes de diàlegs ambientals per fer visibles les múltiples relacions entre política i medi ambient, facilitar la presa de consciència sobre la diversitat d’actors i processos que influeixen en la manera de pensar sobre el medi ambient i proposar eines per poder incidir de forma crítica en els debats sobre qüestions ambiental.

 

Sota el títol Natura, societat i política, la primera sessió serà el 6 d’abril a l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47, Barcelona) -de 17h30 a 19h30- amb la participació de Giacomo d’Alisa, investigador de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA), i Josep Espluga, professor de sociologia i investigador de de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En cas de voler reserva una plaça, cal omplir el següent formulari.

 

Les següents sessions previstes al mateix lloc i horari són:

 

Sessió 2: 13 d’abril

Ecologia i moviments socials
Amb Mercedes Vidal (Ajuntament de Barcelona) i ponent pendent de confirmació.

 

Sessió 3: 20 d’abril

Medi ambient i mitjans de comunicació
Amb Luis Reales (BTV) i Jordi Prades (Universitat de Tarragona).

 

Sessió 4: 27 d’abril

Cas pràctic: el tramvia de la Diagonal com a conflicte socioambiental
Amb Ricard Riol (Promoció del Transport Públic) i Oriol Altisench (Ajuntament de Barcelona).

 

Modera el cicle la periodista Marta Càceres. L’Ajuntament de Barcelona, l’IEC i la Societat Catalana d’Ordenació del Territori donen suport a aquestes activitats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *