La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació prepara la 18a Setmana de la Ciència

La Fundació té disponible un web on les entitats participants poden registrar les activitats que programin

Del 15 al 24 de novembre tindrà lloc a Catalunya la 18a Setmana de la Ciència impulsada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport de l’ACCC entre d’altres entitats, amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania.

 

La Fundació ha informat que, tot i que totes les activitats relacionades amb la ciència encaixen dins la iniciativa, encoratja a les entitats participants a tractar les temàtiques centrals escollides que a la nova edició seran, d’una banda, l’estadística, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de l’Estadística; l’aigua, amb motiu de l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua i, finalment Albert Einstein, amb motiu del 90è aniversari de la seva visita a Catalunya. Les activitats programades han de ser gratuïtes per afavorir la participació.

 

Les entitats que vulguin participar a la Setmana de la Ciència han de registrar-se al web de l’organització per poder completar el seu perfil i inscriure-hi les activitats que vulguin programar. Per a més informació es pot consultar el manual on s’expliquen els passos que cal seguir en aquest enllaç.

 

En de cas de tenir algun dubte al respecte, hi ha la possibilitat de trucar al telèfon 932687700 o bé a escriure a l’adreça electrònica setci@fundaciorecerca.cat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *