Obert el termini de presentació de propostes per a la Conferència Mundial de Periodistes Científics 2015

Els interessats han d’enviar-les abans del 27 d’octubre

Del 8 al 12 de juny de 2015, Seül acollirà la Conferència Mundial de Periodistes Científics, que organitza la World Federation of Science Journalists (WFSJ), entitat de la qual forma part l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).

 

La World Conference of Science Journalists (WCSJ) es divideix en sis sessions temàtiques: Àsia emergent: possibilitats i conflictes; Caixa d’eines del periodisme científic; Donant forma al teixit social amb la ciència i les tecnologies; Nous mitjans, nous públics; Ciència -amb presentacions de científics- i Ètica i integritat en ciències i comunicació de la ciència.

 

A més d’aquests temes, es valoraran també altres propostes que puguin resultar interessants. Els interessats a presentar una proposta de sessió per a la WCSJ 2015 han d’escriure abans del 27 d’octubre de 2014 a info@wcsj2015.or.kr. A més, hauran d’encarregar-se de la producció de la pròpia sessió, en la qual hauran de comptar amb 3 o 4 oradors que abordaran un tema comú, i han de tenir en compte que el Comitè Organitzador de la WCSJ 2015 no accepta propostes de presentacions individuals de papers. La proposta de sessió ha d’incloure el tema i la llista d’oradors amb un esbós sobre com contribuiran a informar a l’audiència sobre aquesta qüestió concreta. Les propostes han de realitzar-se o anglès o en coreà.

 

Més informació al web de l’esdeveniment fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *