L’exposició de la segona edició d’«Il·lustraciència» a Salamanca

Una selecció d’il·lustracions del premi internacional de l’ACCC es mostraran a la degana de les universitats espanyoles

Fins al 17 de maig es podrà visitar a la Sala de Exposiciones del Patio de Escuelas Menores de la Universidad de Salamanca (USAL) (Plaza Mayor, 37002 Salamanca) l’exposició de la segona edició d’Il·lustraciència, produïda per l’Espacio de Cultura Científica de la mateixa universitat.

 

La mostra, organitzada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), s’emmarca dins de les activitats organitzades per aquest espai de la USAL en la seva primera Primavera Científica. Durant un mes, s’organitzaran diferents activitats com tallers per nens, d’il·lustració científica pel públic en general, altres exposicions com Fotciencia12, el certamen de fotografia científica organitzat pel CSIC i diferents conferències. El programa complet es pot consultar al web.

 

«Aquesta és la primera col·laboració que fem amb l’Espacio de Cultura Científica de la Universidad de Salamanca i esperem que puguem seguir col·laborant en el futur. Un dels nostres principals objectius és donar visibilitat al treball dels il·lustradors», afirma Miquel Baidal, coordinador d’Il·lustraciència.

 

«Actualment està oberta la convocatòria per participar en la tercera edició del premi, patrocinat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i el Ministerio de Economía y Competitividad. Ja hem rebut gairebé 100 il·lustracions que es poden consultar al blog de la iniciativa i tot i així encara hi ha temps per enviar obres al concurs fins el 30 d’abril», explica Baidal i recorda que «Il·lustraciència és un projecte de ciència ciutadana obert a tot tipus de col·laboracions relacionades amb la divulgació de la ciència a través de la il·lustració».

 

Més informació sobre l’exposició a la pàgina web de la Primavera Científica de la Universidad de Salamanca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *