Tot enllestit per a una nova “Setmana de la Ciència”

La iniciativa s’inaugurarà al Parlament de Catalunya el 17 de novembre

Del 14 al 23 de novembre Catalunya s’omplirà d’activitats de divulgació científica gràcies a una nova Setmana de la Ciència (SC’14). La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) organitza una la 19a edició de la iniciativa, amb la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement, la col·laboració de Gas Natural Fenosa, Esteve, Obra Social “la Caixa” i Movistar, i el suport de l’ACCC, entre d’altres entitats. Com en edicions anteriors, hi ha la possibilitat de registrar activitats al web de l’organització.

 

L’SC’14 s’inaugurarà al Parlament de Catalunya dilluns 17 de novembre a les 10.00 amb les intervencions de la M. Hble. Sra. Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya; l’Hble. Sr. Andreu Mas-Colell, conseller d’Economia i Coneixement; el Dr. Antoni Esteve, president de l’FCRi; i el Dr. Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). 

 

La conferència inaugural, amb el títol Podem eradicar la infecció per VIH en les persones infectades? Paper de la vacuna terapèutica, anirà a càrrec del Dr. Bonaventura Clotet, director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa i cap de la Unitat VIH de l’Hospital Trias i Pujol.

 

Com a novetat, l’acte inaugural anirà seguit, a partir de les 11.00 i fins les 14.00, d’un dels esdeveniments centrals de l’SC’14: la jornada Vacunes, ciència i societat, organitzada per l’IEC i l’FCRi amb el suport del Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT).

 

Vegeu el programa de la inauguració oficial i de la jornada en el següent enllaç. Cal que confirmeu l’assistència a través del següent formulari.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *