La FECYT renova la Unitat de Cultura Científica de l’ACCC

Catalunya compta amb 11 unitats

L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) seguirà comptant amb una Unitat de Cultura Científica i d’Innovació (UCC+i) durant un altre any més, segons ha confirmat la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

 

 

Aquesta acreditació, vàlida fins al 31 desembre de 2015, permet a l’ACCC formar part de la xarxa de difusió i divulgació de la ciència i la innovació dins del territori espanyol que la FECYT reconeix a la seva pàgina oficial. En aquest sentit, la finalitat de la Xarxa UCC+i és fomentar l’intercanvi d’experiències i la recerca de sinergies entre entitats, de manera que contribueixi a millorar la qualitat dels productes i serveis de les UCC+I i a promoure l’optimització de recursos.

 

Conjuntament amb l’ACCC, són membres d’aquesta Xarxa UCC+i un total de 11 entitats dins del territori català. De totes elles, nou estan a la província de Barcelona i hi ha una a Girona i una altra a Tarragona.

 

Xarxa UCC+i a Catalunya

Juntament amb l’ACCC, els altres integrants d’aquesta xarxa són el Centre de Recerca Cardiovascular, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​el Centre de Recerca en Sanitat Animal, la Universitat Pompeu Fabra, al Parc Científic de Barcelona, la Fundació Privada Centre de Regulació Genòmica, la Fundació Universitària Balmes, la Universitat de Girona i la Universitat Rovira i Virgili.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *